User menu

Mesajul de felicitare al ministrului Ruxanda Glavan cu ocazia jubileului de 70 de ani de la fondarea Universitatății de Medicină și Farmacie „N. Testimițanu”

Undefined

Universitatea de Medicină și Farmacie „N. Testimițanu” este o instituție de învățământ cu o frumoasă tradiție, care a făcut istorie în Republica Moldova. Timp de 70 de ani pragul aulelor l-au trecut zeci de mii de studenți, care, ulterior, au devenit adevărați profesioniști ai acestei frumoase meserii, salvând vieți și crescând nivelul sistemului medical din țara noastră.

Fiecare dintre noi, cei care am venit cândva la Alma Mater, a găsit în corpul de profesori de la această instituție nu doar o sursă de cunoștințe și experiență, ci și adevărate repere de viață și modele profesionale. Prin intermediul dumneavoastră, noi, cei care am trecut pragul Institutului de Medicină, am înțeles tainele acestei meserii, dar și enorma ei responsabilitate.  

Vreau să știți că, societatea noastră are nevoie de dumneavoastră, de cunoștințele și profesionalismul dumneavoastră. Vă admir sacrificiul de care dați dovadă în aceste vremuri deloc ușoare pentru țara noastră și vă asigur că vom face tot ce ne stă în putință pentru ca munca dumneavoastră să fie răsplătită mai bine pe viitor.

În calitate de ministru veți avea mereu susținerea mea personală dar și a instituției pe care am onoarea să o conduc. Împreună vom reforma și moderniza sistemul autohton de sănătate, împreună vom dezvolta o Moldovă sănătoasă din toate punctele de vedere!

Stimați profesori, colaboratori ai USMF! În numele Ministerului Sănătății vă felicit cu acest frumos jubileu, vă aduc calde mulțumiri pentru efortul pe care îl depuneți zi de zi în formarea și educarea tinerii generații de medici. Eu sunt ferm convinsă că munca și sacrificiul Dumneavoastră va dăinui peste ani, iar generațiile tinere de medici pe care i-ați educat și cărora le-ați sădit dragostea pentru această profesie, vor duce, la rândul lor, mai departe zestrea pe care ați lăsat-o dumneavoastră cu atâta generozitate și pricepere.

Vivat Alma Mater!

 

escort fethiye sex hikaye hair style top hair style